Teksti: Erkki

Happy Aries season! Alkuvuosi on ollut tähtimaailmassa raskasta aikaa, kun Merkurius ja Venus ovat perääntyneet eli kansankielellä in retrograde. Mutta ei hätää, se on nyt ohi! Kaikki planeetat kulkevat nyt vaan eteenpäin. Mars ja Venus vesimiehessä sekä Aurinko ja Merkurius kaloissa tarkoittaa silti hieman sekavaa aikaa, joten nyt on sallittua vaellella ympäriinsä ja hukkua kirjastossa ajatuksiin ennen huhtikuuta ja oinaan kautta. Groteskin tuore horoskooppivastaava Erkki toivottaa jokaiselle lukijalle virkistävää ja aurinkoista kevättä. 

Oinas

Hyvää syntymäpäivää <3 Keväällä saattaa olla matti kukkarossa, mutta ei hätää! Nyt on täydellinen aika keskittyä työskentelyyn ja lähipiiriin. Vietä vapaapäivä museossa, nauti mehujää aurinkoisella nollakelillä ja jätä kalliit hankinnat vielä harkintaan. Tähtien mielestä sun pitäisi nyt olla antelias ja utelias. 

Härkä

Nyt on mitä hedelmällisintä aikaa saada paljon irti opinnoista ja kehittää juuri sulle tärkeitä asioita. Varaa Unisportin hieronta ja osta aamukahviin sitä korvapuustin makuista kauramaitoa. Poista Jodel ja kierrä draama kaukaa (mehukkaat julkkisjuorut on silti ok). 

Kaksonen

Sulla on joku kiva reissu tulossa, suunnittele sitä jo etukäteen. Tee kevätsiivous ja kutsu itsesi kylään sun lemmikin omistaville kavereille. Myös uusia tuttavuuksia voi olla luvassa. Kotona ja lähipiirin kanssa vietetty aika voi nyt tehdä erityisen hyvää.

Rapu

Joku suhde voi tulla lähiaikoina päätökseen, mutta se ei vaan ollu oikea ihminen tähän hetkeen. Ihastusta voi myös olla ilmassa – muista päivittää valtsikaihastus -kanavaa. Tähdet sanoo et nyt sun pitää vaan tehdä kaikkea mistä saat iloa, älä mieti liikaa. Tartu kaikkiin tilaisuuksiin nähdä ihmisiä ja osallistu kaikenlaisiin tapahtumiin.

Leijona

Sulla on kiinnostavia projekteja edessä ja myös alkuvuotta enemmän energiaa niihin. Nyt on aika olla rohkea ja saada asioita edistettyä. Työn hedelmät tulee esiin vähän myöhemmin, mutta se on kaikki sen arvosta. Tee sijoitus itseesi ja osta Unarista joku tosi herkku jälkkäri. 

Neitsyt

Jotain tosi virallista ja sopimuksia sisältävää voi nyt tapahtua sun elämässä, tutustu uteliaasti uusiin kumppanuuksiin ja keskity kuuntelemaan. Joku saattaa slaidaa sun DM:iin, mikä ei välttämättä ole huono juttu, mut pidä pää kylmänä. Tasapaino ja diplomaattisuus on nyt tärkeintä.  

Vaaka

Sun itsevarmuus voi aiheuttaa joissain epämukavuutta, mutta älä välitä siitä. Pysyttele silti varmuuden vuoksi poissa ongelmista, viimeistään huhtikuun puolivälistä eteenpäin hommat tulevat sujumaan selkeämmin. Päästä sun sisäinen taiteilijasielu valloilleen, tähtien mukaan sun visuaaliset lahjat johtaisivat nyt johonkin hyvään. Ehkä sua odottaa kirppiksillä joku aarre?

Skorpioni

Kevät tulee avartamaan sun maailmankuvaa. Saat nyt ihan luvan kanssa kadota Wikipedian syvyyksiin, parhaita aiheita tälle ovat nevahööd kultit ja väärinymmärretyt filosofit. Heti kun lumi sulaa kannattaa käydä koskettaa nurmikkoo niin pysyt silti maan tasalla. Oikeudenmukaisuuden kysymykset tulee ajankohtaisiksi, pidä itsellesi tärkeät arvot esillä. 

Jousimies

Tuut menestymään projekteissa joihin olet motivoitunut. Tuo sun poliittiset mielipiteet äänekkäästi esiin kevään ekoissa polvibileissä, tähdet sanovat että se on nyt hyvä idea. Huhtikuussa voi iskeä matkakuume tai joku kumppanuus vahvistuu. Pidä yhteyttä kavereihin ja käy uimassa, ihan sama missä. 

Kauris

Oot luonteenomaisesti ahkeralla tuulella ja se tullaan palkitsemaan. Syvenny keskusteluihin, saatat löytää samanmielisiä ihmisiä. Tähtien mielestä voisit tehdä jonkun lahjoituksen, jos tää resonoi niin esim. Vailla vakituista asuntoa ry on tärkeä kohde. Siis tää sun tähtikartta näyttää niin kivalta: on onnea, on rakkautta, on rikkautta. Damn. Nauti!

Vesimies

Kevätaurinko paistaa nyt sulle. Jaa rakkautta meille muillekin antamalla kehu tai spontaani ylläri kaverille tai ihan kenelle haluat. Nyt on hyvä aika tehdä joku rohkeutta vaativa aloite tai hoitaa loppuun jotain kesken jäänyttä. Panosta makoisiin päikkäreihin ja rauhan tavoitteluun.

Kalat

Juhlista itseäsi self-care -päivällä ja löydä mieluinen itseilmaisumuoto, it’s in your nature. Elämä on elokuva, romantisoi kaikkea, paitsi älä ketään exää!! Keskity vaan itseesi, muista kuinka upea tyyppi olet ja aloita se kirja sun hyllyssä, jota olet jo pitkään vältellyt.