Toimitus

Groteskin toimitus koostuu Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijoista.

Päätoimitustiimi vuonna 2024:

Elli Reinikainen, päätoimittaja

Viivi Kuuspalo, päätoimittaja

Enni Levanen, päätoimittaja

Pekka Aalto, päätoimittaja

Mirka Sarenius, AD

Yhteydenotot päätoimittajiin sekä art directoriin sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)helsinki.fi (pl. pekka.m.aalto@helsinki.fi)

2 kommentti

 1. Henri says:

  Moikka!

  En tiedä onko Groteski journalistinen lehti, mutta jos on niin eiks ole vähän epäilyttävää että teidän lehdessä julkaistaan täysin kritiikitön ja ylistävä juttu Pekka Haavistosta, jonka on kirjoittanut ilmeisesti HYY:n vihreissä toimiva Akseli Rouvari?

  En siis ole sitä mieltä etteikö toimittajat saisi olla poliittisia tai osallistua julkisesti poliittiseen toimintaan – päinvastoin. Yleensä vaan – mun mielestä – jos jollain toimittajalla voi olla oman poliittisen taustan takia intressi kirjoittaa yltiöpositiivinen juttu (mainos) toisesta vihreästä politiikosta, niin ehkä se juttu kannattaisi antaa jonkun toisen henkilön kirjoitettavaksi.

  Kriittisin mutta kannustavin terveisin

  Henri

  1. Groteski says:

   Hei!

   Kiitos kommentistasi! Groteski haluaa ehdottomasti tehdä laadukasta journalismia ja noudattaa journalismin eettisiä ohjeita. Pointtisi objektiivisuudesta tämän jutun kohdalla on kuitenkin paikallaan. Kirjoittaja ei tuonut kyseistä seikkaa esille, emmekä valitettavasti päätoimituksessakaan tiedostaneet asiaa juttua tehdessä. Juttu sinänsä on lehtemme linjan mukainen, mutta lupaamme jatkossa tarkastella kirjoittajan ja aiheen suhdetta tarkemmin.

   Kriittisyyteen kannustaen,
   Groteskin päätoimitus 2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *