Groteskia?

”Groteski”

1.adj. luonnottomasti liioiteltu, suhdaton, irvokas, eriskummallinen. Groteski kertomus, henkilöhahmo. Groteskit mittasuhteet. (Kielitoimiston sanakirja)

Groteski Magazine on Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijoiden lehti. Sen printtiversio ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehteä kustantaa viestinnän opiskelijoiden ainejärjestö Media ry.

Groteski on useaan kertaan palkittu ja kiitelty lehti. Se ei kumarra kuvia, vaan kulkee omaa polkuaan valtavirtaa vastaan. Lukemalla Groteskia pääset kurkistamaan, miltä tulevaisuuden journalismi voisi näyttää ilman työelämän valvovaa silmää. Viestinnän opiskelijat työllistyvät pääasiassa viestinnän ja journalismin palvelukseen.

Digitalisoitumisen pyörteissä Groteski luovii erillisen verkkotoimituksen sekä tietysti asiaankuuluvan domainin avulla: http://groteski-magazine.fi. Nostalgiatripille pääset Issuussa, ajankohtaisena pysyt seuraamalla lehteä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Lehteä tehdään vapaaehtoisvoimin. Kaikki apu on tervetullutta. Tilaisuus ikuistaa nimesi historiaan kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Päätoimittajat vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin ja ottavat vastaan palautetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *