Ylioppilaslehden 1/2015 dildotesti innoitti myös Groteskin testaamaan arjen käyttöesineitä. Korni Koni heittäytyi puhtauden metsästykseen viiden tiskiharjan voimin ja löysi täydellisen varren.

sini
Sini Blue-tiskiharja, 2,20 €

Testin isänmaallisin harja ilahduttaa varren kuminystyröillä. Varsi on täydellisen jämäkkä ja käteensopiva. Tiskaus sujuu jopa märin käsin! Tuli puhdasta.

ikea
IKEA Antagen, 0,29 €

Askeesin ystävän harja ei sykähdytä muulla kuin hinnallaan. Tuotekuvauksen mukaan ”tylppä reuna auttaa sitkeiden ruokajäämien irrottamisessa”, mutta se saattaa olla valhe. Luovutan kesken viikon vanhojen puuronjämien kanssa. Tulee lähes puhdasta.

jonny
Jomy ekologinen tiskiharja, 4,75 €

Ruohonjuuren klassikkoharja on oiva valinta tiskaajalle, joka haluaa näyttää valveutuneelta ekoihmiseltä, kun kaverit tulevat kylään. Ohut pyökkinen varsi mahdollistaa kirurgimaisen tarkan työskentelyn, mutta harjakset ovat turhan pehmeät. Tuotekuvaus paljastaa epämääräisesti, että ne ovat ”eläimen harjasta”. Hevonen? Koira…?! Astiat jäävät puhtaiksi, omatunto ei.

onnioon
OnniOon ekotiskiharja, 8,50 €

Luksusharjassa on reikä, josta voi puhaltaa saippuakuplia. Tuotekuvauksen mukaan ”ekotiskihajan varressa on käytetty komposiittimateriaalia, jossa on mukana 40% seullukuitua”. Tämä on ilmeisesti hyvä homma. Tuli puhdasta, mutta saippuakuplat tahmaavat keittiönkaapit.

eva solo
Eva Solo matta tiskiharja, 44 €

Tiskiharja jäi testaamatta taloudellisista syistä.

Tuotteet on haalittu lähipiiristä ja hinnat googlattu. Toimitus ei vakuuta, että summat pitävät paikkansa. Kuvat valmistajilta.