Jousimies 23.11.–21.12.

Sanot olevasi myöhässä 15 minuuttia ja muut pillastuvat, kun akateeminen varttisi onkin pidempi. Et kuitenkaan murehdi turhaan. Tämä ei ole sinun vikasi, vaan niiden jotka uskoivat vartin olevan vartti. Kenestä edes on määrittelemään, mitä myöhästyminen todella tarkoittaa?

Kauris 22.12.–19.1.

Ryhdyt jaloksi ja muodon vuoksi kysyt tarvitseeko kurssikaverisi apua esseen kirjoittamisessa. Odotustesi vastaisesti hän vastaa kyllä – viikkosi on sekä täynnä että pilalla. 

Vesimies 20.1.–19.2.

Edessäsi on rentoja aikoja. Jatkat hyvin alkanutta etääntymistä julkisista tiloista, sosiaalisista piireistä ja yhteiskunnan menosta. Pidät ohjenuorana vanhaa sananlaskua ”joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa”, etkä enää yritä turhaan.

Kalat 20.2.–20.3.

Murehdit aivan kaikesta. Jalapenonugetit menivät sivu suun. Pitää muistaa käyttää hammaslankaa. Soittaa Kelaan. Ladata Koronavilkku. Tyhjentää tiskikone. Et kuitenkaan tee mitään asioiden eteen, sillä kaikki aikasi menee itse murehtimiseen.

Oinas 21.3.–19.4.

Unelmasi käyvät toteen. Tartut rohkeasti hetkeen ja sydämesi sijaan katselet lempipornosivustosi mainoksia, jotka sanovat ”laajenna penissi”. What a time to be alive!

Härkä 20.4.–20.5.

Elämässäsi tapahtuu vakava käänne. Nauru pidentää ikää, mutta tajuat, ettei oikeastaan ole järkevää elää vanhaksi, kun eläkejärjestelmä tulee romahtamaan ja eläkepäivien rantahiekat jäämään kohonneen merenpinnan alle. Harjoittele peilin edessä uutta ilmettäsi!

Kaksonen 21.5.–20.6.

Vastassasi on kiusallisia tilanteita. Joudut pahoittelemaan, kun taas esität ettet nähnyt viestiä, jonka oikeasti näit ja johon unohdit vastata. Kolmatta kertaa peräkkäin. 

Rapu 21.6.–22.7.

Nurkan takana odottaa jokin uusi ja ihmeellinen. Et ole koskaan ennen tuntenut mitään tällaista sisälläsi. Ja nyt taas tunnet. Elämä on lahja ja jokainen päivä uusi. Elä, rakasta, naura!

Leijona 23.7.–22.8.

Kohtaat ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Et kuitenkaan hätäile turhaan, sillä olet oman elämäsi CEO. Palaat takaisin mukavasti peiton alle jatkamaan päiväunia, jotka kääntyvät yöuniksi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Huonekasvisi kellastuvat lehti kerrallaan. Kastelet silmäteriäsi huolella, mutta mikään ei auta. Siirrät ruukut ikkunalaudalle, mutta aurinko ei enää paistakaan. Et voi ymmärtää miksi näin käy, vaikka nimesit jokaisen kullannuppusi erikseen!

Vaaka 23.9.–23.10.

Keskityt siihen, minkä osaat parhaiten. Stressaat deadlineista, muoviroskista sekajätteessä ja maailman tilanteesta, mutta samaan aikaan et välitä paskaakaan. Kriisin keskellä rohkenet kyllä kysyä ystäviltäsi neuvoa, mutta teet päinvastoin.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Nyt on aika tehdä perinpohjaista tutkimusta. Avaat Instagramin ja käyt läpi jokaisen hänen feedistään löytyvän kuvan. Luet kommentit tarkkaavaisella kriittisyydellä. Stalkkaat myös jokaisen kuvan, johon hänet on merkitty ja jokaisen merkityn kuvan julkaisijan. Sinulta ei jää mitään huomaamatta.

TEKSTI: Lotta Kivelä

KUVAT: Inka Salminen