Täällä kirjoittelee median varapuheenjohtaja vuosimallia 2016! Aloitan tämän vuoden blogikirjoitukset, ja jokainen hallituksen jäsen tulee kirjoittamaan kauden aikana blogiin omia terveisiään.

Median hallitus ja Groteski tekevät tänä vuonna entistä tiiviimpää yhteistyötä. Olemme saaneet hallitukseemme oman Groteski-jäsenen, jolla pyrimme saamaan yhteydenpitoa Groteskin ja Median hallituksen välillä vielä sujuvammaksi ja myös läpinäkyvymmäksi. Hallitusblogin kautta haluamme myös saada hallitustoimintaa tutummaksi Median jäsenille ja Groteskin lukijoille. Tervetuloa seuraamaan!

Hallituskausi 2016 on lähtenyt käyntiin vauhdilla ja jäsenet ovat uppoutuneet uskomattomalla teholla uusiin pesteihinsä. Toisen kerran hallituksessa mukana olleena voin sanoa, että tämä jengi tulee saamaan aikaan vielä uskomattomia juttuja. Työelämäyhteistyöt ovat lähteneet rullaamaan huikealla vauhdilla ja vuosi 2016 lupaa Medialle jälleen kerran toinen toistaan hienompia yhteistyömahdollisuuksia ja yrityssafareita.

Vuosi 2016 tuo tullessaan myös muutoksen, joka koskee Mediaa. Helsingin Yliopiston iso pyörä on lähtenyt pyörimään, ja se lupaa osin isojakin muutoksia koskien kaikkia valtiotieteellisen tiedekunnan ainejärjestöjä. Yhdistymme valtio-opin ainejärjestön VOO:n kanssa lukuvuoden 2017 alussa. Se muuttaa paljon, ja usein ensimmäinen reaktio suuriin muutoksiin on kielteinen. Muutos voi kuitenkin parhaimmillaan avata uusia ovia, opettaa ja laajentaa maailmankuvaa. Näillä fiiliksillä aiomme lähteä mukaan tulevaan yhteistyöhön.

Minulle on tärkeää olla medialainen. Mitä medialaisuus sitten tarkoittaa? Minulle se on rakentunut tärkeäksi osaksi identiteettiäni. Olen ylpeä opiskelemastani aineesta, suhtaudun intohimoisesti tulevaisuuteeni media-alalla ja minulle on tärkeää että seuraavat sukupolvet jotka opiskelevat viestintää, voivat olla myös ylpeitä medialaisuudestaan. Minua ympäröi joukko upeita ihmisiä, jotka juuri medialaisuus on tuonut elämääni. Meitä yhdistää rakkaus viestintää ja mediaa kohtaan, ja halu olla rakentamassa ainejärjestöämme ja viestinnän tulevaisuutta entistä paremmaksi. Olkoon vuosi 2016 jälleen kerran upea vuosi kaikkien medialaisten elämässä!