Vuosi lähenee loppuaan ja niin myös hallituskausi. Vielä ennen torstaista vaalikokousta on kuitenkin aika muistella kulunutta vuotta. Groteskin haastattelussa Media ry:n yrityssuhdevastaava Siiri Hakulinen paljastaa, mitä vuodesta on jäänyt käteen ja mikä tekee hallitustoiminnasta niin taianomaista.

media44-29

Kuka olet ja mitä teet?

Toimin hallituksessa yrityssuhdevastaavana, mistä unelmoin itse asiassa jo fuksivuonna. Yrityssuhdevastaavan tehtäviin kuuluu yhteydenpito yritysmaailmaan Media ry:n ja sen jäsenten puolesta.

Mitä vuosi on antanut sinulle?

Kun aloitin yrityssuhdevastaavana, inhosin myymistä. Media ry kuitenkin myy yrityksille yhteistyötä, joten yritysvastaavan pestissä siltä ei voi välttyä. Vuoden aikana olen kehittynyt valtavasti. Sain parista yhteistyöyrityksestä kehuja erinomaisesta myyntitaktiikasta. Positiivinen palaute tuli niin puskista, että hymistelen sitä edelleen salaa. Itsensä kehittämisen lisäksi palkitsevaa on ollut se, että vuoden aikana on ehtinyt kertyä useita hyviä kontakteja alan yrityksiin.

Miksi juuri Media ry:n hallitustoiminta?

Median hallituksessa pääsee kokeilemaan rajojaan, oppimaan asioita, joita ei opi koulussa, haastamaan itsensä ja menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Median hallituksessa saa myös olla aidosti ylpeä siitä, mitä tekee. Hallitus ajaa medialaisten asiaa työelämässä ja nostaa medialaisten arvostuksen sinne, missä sen pitäisi olla, eli samalle tasolle esimerkiksi kauppislaisten ja teekkareiden kanssa. Median hallitustoiminta ei ole koskaan ryppyotsaista suorittamista, vaan sitä tehdään ihanassa porukassa, jossa kaikki auttavat toisiaan. Hallituslaisten lisäksi juhlatoimikunta tekee Mediasta ja erityisesti sen tapahtumista ainutlaatuisia. Juhlatoimikunta auttaa hallitusta ja hallitus juhlatoimikuntaa, eikä ketään jätetä vaikeiden asioiden kanssa yksin.