Kun Groteski on siirtynyt levittelemään paikkojaan verkkoon, sen on oltava entistä enemmän ajan hermoilla.

Kornilla Konilla on tästä kokemusta. Se on intoutunut antamaan konsultaatiota aiheesta Groteskin toimitukselle. Koska toimitus kiusaantui Konin ideoiden vallankumouksellisuudesta, Koni innostui jakamaan oivalluksensa myös lukijoille. Ja vieläpä ilman minkäänlaista takaa-ajatusta (ylivoimaista hermoistamistuotettani voi tilata suoraan osoitteesta korninkoninmeili@gmail.com, ja markkinointiblogini löydät Groteskin verkkosivuilta).

Vinkki n. 1. Ole muodikas.

Vielä mieluummin ole hipster. Konin on vaikea keksi mitään enemmän ajan hermoilla olevaa, kuin fiksi, kalapuikkoviikset ja punaiset pipot.

Ja mikä parasta: ne ovat hermon päällä kaikilla niillä, jotka eivät itse ole tarpeeksi onnekkaita ymmärtääkseen jarruttoman fillarin autuutta.

Jarruttoman pyörän kanssa on helppo päästä intiimiin kansakäymiseen asfaltin kanssa. Toisin kuin useimmissa irtosuhteissa, kuppavaaraa ei ole. Sen sijaan voit saada ilmaisen kuppauksen ja varmasti ensi vuonna muodikkaita arpitatuointeja!

Vinkki n. 2. Kerro aina, kun tiedät olevasi oikeassa.

Esimerkiksi Twitterissä on helppo kertoa mielipiteensä. Perustella ei tarvitse, koska 140 merkkiä mahdollistaa vain sen kertomisen, ettei Twitter mahdollista perustelemista.

Varmalla mielipiteellä mennään läpi vaikka peruskalliosta. Vain nössöt käyttävät aikaansa pohtiakseen Pisara-radan kustannuksia. Nämä varmat kaverit puskevatkin itsensä läpi graniittisen seinän Arkadianmäelle.

Vinkki n. 3. Kerro, kun muut ovat väärässä.

Konilla on vain yksi ystävä, joka on kyllin fiksuja tajuamaan itse, jos on väärässä. Tosin hänkin on niin älykäs, ettei vääriä ajatuksia synny. Nimittäin Koni itse.

Toisille heidän ajattelunsa kiusallisen heikkouden osoittaminen… Se on todellista informaatioajan sankaruutta, ja siis ajan hermoilla.

kirjoittanut

Korni Koni

Korni Koni tietää totuuden ja kertoo sen myös sinulle.